Lange avondjurkjes

Avondkleedjes

Avondkledij 1523

Avondkleed van chiffon, ronde halslijn met bedekt ...

Sales price: 140,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1511

Avondjurk trompet, strapless met boot halslijn, perfect ...

Sales price: 165,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1506

Avondkledij met schouderbanden, V-vormige halslijn, mooie ...

Sales price: 110,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 9137

Avondkledij van tule met satijn voering, strapless met ...

Sales price: 225,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1895

Zwarte avondkledij, stretch polyester avondjurkje met lange ...

Sales price: 99,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 2066

Avondkledij, lange japon met mooi decolleté, nauwsluitende ...

Sales price: 135,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1600

Avondkledij, lange avondjurkje met laag gesneden open rug, ...

Sales price: 165,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1516

Avondjurk met een bedekt tule decolleté, japon met ...

Sales price: 160,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 2090

Avondkledij, lange avondjurkje met hoge gesloten recht ...

Sales price: 150,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 2033

Avondkledij, lange avondjurkje met brede schouderbandjes, ...

Sales price: 150,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1517

Avondkledij lang, trompet model japon met decolleté, ...

Sales price: 140,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 862

Avondkleed met schouderbandjes, lange chiffon avondjurkje ...

Sales price: 120,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1500

Avondkleed strapless, lange sluik vallende met lage ...

Sales price: 150,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1501

Avondkledij strapless, perfecte pasvorm satijn met ...

Sales price: 129,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 7020

Lange avondjurk met kap mouwen, hoge taille versierd met ...

Sales price: 275,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1502

Strapless avondjurk, lange A lijn chiffon japon met satijn ...

Sales price: 139,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1531

Avondkledij, lange japon met ronde halslijn, brede ...

Sales price: 185,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1539

Avondkledij met bedekt decolleté, versierde met pailletten, ...

Sales price: 145,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 1534

Avondjurk met hartvormige halslijn, strapless, aansluitende ...

Sales price: 175,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 2528

Adembenemende tweedelige bedrukte avondjurk met een illusie ...

Sales price: 299,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 2610

Prachtige krul gedessineerde kant kolom jurk met een ...

Sales price: 450,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 2419

Avondkledij, lange jurk met kap mouwen, aansluitende model ...

Sales price: 445,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 2627

Avondkledij voor vrouwen, lange japon, twee kleurrijk met ...

Sales price: 500,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Avondkledij 2628

Avondkledij, exclusief jurk, aansluitende top, V-vormige ...

Sales price: 545,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR
Pagina 1 van 4

De mooiste jurken voor elk figuur

Iedere vrouw heeft een ander lichaamstype. Voor elk figuur zijn er verschillende manieren om deze het mooist aan te kleden. Soms leg je het accent op de taille en soms trek je aandacht bij de schouders vandaan. Met jurkjes is het erg handig om verschillende modellen te proberen. Zo ontdek je welke het beste bij jouw. Modellenkaart jurken.
Er zijn vier basis figuurtypen te onderscheiden: Dit zijn de 8-vorm, de A-vorm, de H-, en de V-vorm. Kijk hierbij naar de schouders, de heupen en de taille. Hoe deze in verhouding met elkaar staan bepaalt het soort lichaamstype.
Vrouwen met een 8-figuur hebben even brede schouders als heupen. De taille is smal en de borsten en de billen zijn rond. Dit figuur staat ook wel bekend als het zandloper figuur. Voor vrouwen met een 8-figuur staat een jurk die accent geeft op de taille het beste. Denk dus aan jurken die mooi de vorm van het lichaam benadrukken. Het accent op de taille kan met een riem of een band gemaakt worden
Bij het A-figuur zijn de schouders smaller dan de heupen. Deze vrouw heeft een duidelijke taille, vrij weinig boezem en een volle billen. Dit figuur staat ook wel bekend als het peerfiguur. Vrouwen die een A-figuur hebben kunnen het beste jurken kiezen die de vorm van het lichaam balanceren. Ga voor A-lijn jurken met een wijde of ronde hals of voor jurken met een empire taille. De taille ligt dan hoger dan de natuurlijke taille en dit laat een smal bovenlichaam goed zien.
Een vrouw met een V-figuur heeft schouders die breder zijn dan de heupen. Meestal heeft deze vrouw wat meer boezem dan billen. Haar benen zijn vrij slank. Dit figuur kan vergeleken worden met het appelfiguur, waar de vrouw slanke benen heeft en een voller bovenlichaam. Vrouwen met een V-figuur hebben het perfecte figuur voor een jurk met een V-hals. Kies voor een subtiele V-hals of een jurk met een diepe decolleté
Vrouwen met een H-figuur hebben even brede schouders als heupen en hebben weinig taille. Meestal hebben deze vrouwen ook weinig boezem en billen. De benen van deze vrouw zijn lang en dun. Dit lichaamstype staat ook wel bekend als het rechthoek figuur. Bij een rechthoek figuur kan een vrouw er voor kiezen om een taille te creëren. Dit kan met jurken met een ceintuur, of jurken die wat strakker zitten rondom de taille
Een jurk, japon of kleed(je) is een kledingstuk van een vrouw, waarbij het bovenstuk en de rok als een geheel zijn gemaakt. Een jurk geldt, in tegenstelling tot de periode van voor ongeveer 1970, tegenwoordig veelal als eleganter dan de alledaagse (werk)kleding. Bij officiële gelegenheden wordt daarom vaak een jurk gedragen. Sinds ongeveer 2010 is de jurk weer zeer in de mode en wordt ook in het dagelijks leven veel gedragen. Een lage halsuitsnijding bij een jurk wordt een decolleté genoemd. Baljurken, Een baljurk is een feestelijke jurk met een nauwsluitend lijfje, die vanaf de taille wijd uitloopt. Het is de meest formele vorm van kleding voor vrouwen. De baljurk kenmerkt zich door de wijd uitlopende rok, die tot op de grond valt. Het nauwsluitende lijfje sluit vaak met knopen of een rijgkoord, een enkele keer ook met een rits. Eventuele mouwen draagt men vaak op de armen: het decolleté is meestal open. Men kan de baljurk daarom goed combineren met het dragen van een stola of cape. Daarnaast draagt men vaak sieraden en lange handschoenen. Cocktailjurkje, een jurk, dus met bovenstuk en rok als één geheel vervaardigd, zij het dat de jurk een stuk boven de knie (circa 10 tot 20 cm) eindigt. De mini-jurk is van iets oudere datum dan de minirok, maar werd eerst vanaf de jaren zestig populair bij bredere lagen van de bevolking. Een doorbraak was het huwelijk van een van de Beatles, Paul McCartney, toen hij in 1969 trouwde met een in witte mini-jurk geklede Linda Eastman. Rond 1969 ontwierpen veel modeontwerpers, onder wie Pierre Cardin, lange jassen die bij mini-jurken gedragen konden worden, bijvoorbeeld als avondensemble. Mini-jurkjes worden in evenveel stoffen en varianten vervaardigd als andere bovenkleding van vrouwen, van katoen en leer tot puur synthetische stoffen. Online zoeken voor juiste stijl jurk voor een speciale optreden, hier suggesties, tips en informatie met vinden de juiste model jurk de best past bij je figuur en feest thema. Voor een diner feestje en zomer optreden, denk je aan een open rug jurk, strapless met voorgevormde cups voor draag comfort, zo trek je aandacht en positief review van vrienden, hier zijn ook varianten in stijl, van hartvormige halslijn, boot en recht halslijn, wel mooi decolleté. Voor de feestdagen en optreden, korte jurken zijn geschikt voor, van dansjurken tot feestjurk voor sportgala of einde examen feestjes. Voor elke figuur, lichaamslengte en houdkleur, is een juiste model, dames die naar vergaderen of verenigen feest gaan, zoals schutterij koningen, een concert of opera, is een lange jurk perfect mogelijkheid.

Word de middel punt van de aandacht en steelt de show door de perfect gekozen outfit te dragen. Vind de perfecte pasvorm kledingstuk, prachtige bovenlichaam kledingstuk voor speciale gelegenheden. Gala jurken zijn vooral geschikt voor feestjes, hier vind je van prinseslijn tot zeemeermin patroon galakleed, lange jurkjes complete met bolero's, stijlvolle met van asymmetrische halslijn, een of twee schouderbanden of mouwen tot strapless jurken met blote rug. mooi high low jurk voor uitstappen met vrienden, galakleding voor de schoolgala en einde examen feesten.

Online bij ons, zo vind je bij merk, van kleurrijke feestjurken, zelfs voor de grote maten, Assepoester jurken, jurkje voor blazer, voor elke gelegenheid, kreeg je ideeën voor ideale outfit, bekijk en vergelijk, beslis voor op maat gemaakt jurkje voor je figuur, ontdek hier de laatste trend in uitgaansjurken, jurken van bekende kleding ontwerpers.