Lange galakleed catalogus

Galakleedjes Lang

Galakledij 11187

Galakleed met een schouderbandje, nauwsluitende top met ...

Sales price: 175,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1181

Galajurk lang, fit n flair jurk met ronde halslijn ...

Sales price: 85,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1196

Galajurk met versierd halslijn, gesloten decolleté met een ...

Sales price: 75,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1200

Strapless galajurk, recht halslijn, flatterende top met een ...

Sales price: 125,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1202

Galakleed met schounderbandjes, ronde halslijn, ...

Sales price: 110,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1231

Lange galajurk met schouderbanden, kap mouwen, hartvormige ...

Sales price: 75,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1233

Galakleed met ronde halslijn, nauwsluitende top met brede ...

Sales price: 90,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1238

Galakledij, stretch polyester met tule, lange galajurkje ...

Sales price: 75,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1248

Galajurkje met recht halslijn, nauwsluitende met hals ...

Sales price: 95,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1255

Galakledij, lange galajurkje met lage uitgesneden V-vormige ...

Sales price: 70,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1256

Galakledij van chiffon, elegante top met strass steentjes ...

Sales price: 89,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1260

Halternek galajurkje, vloer lange japon met kant bedekt ...

Sales price: 99,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1263

Galakleed, lange galajurkje met aansluitende top, ...

Sales price: 79,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1269

Galajurk met sweetheart halslijn, geplooide schouderbanden, ...

Sales price: 70,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1272

Galakleedje, lange jurkje, aansluitende top met brede ...

Sales price: 95,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1274

Galakledij, lange A-lijn galajurkje, halter top met ...

Sales price: 75,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1275

Galakledij, lange galajurkje met ronde halslijn, brede ...

Sales price: 85,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1289

Lange galajurkje, nauwsluitende top met mooi decolleté, ...

Sales price: 85,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1295

Galakledij, lange galajurkje met mooi decolleté, brede ...

Sales price: 75,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1299

Galakledij, nauwsluitende open top met lage uitgesneden ...

Sales price: 95,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR

Galakledij 1301

Galakleedje, lange galajurkjes, mooie decolleté, ...

Sales price: 69,00 €
Discount:
MAAT
KLEUR
Pagina 1 van 5

De mooiste jurken voor elk figuur

Iedere vrouw heeft een ander lichaamstype. Voor elk figuur zijn er verschillende manieren om deze het mooist aan te kleden. Soms leg je het accent op de taille en soms trek je aandacht bij de schouders vandaan. Met jurkjes is het erg handig om verschillende modellen te proberen. Zo ontdek je welke het beste bij jouw. Modellenkaart jurken.
Er zijn vier basis figuurtypen te onderscheiden: Dit zijn de 8-vorm, de A-vorm, de H-, en de V-vorm. Kijk hierbij naar de schouders, de heupen en de taille. Hoe deze in verhouding met elkaar staan bepaalt het soort lichaamstype.
Vrouwen met een 8-figuur hebben even brede schouders als heupen. De taille is smal en de borsten en de billen zijn rond. Dit figuur staat ook wel bekend als het zandloper figuur. Voor vrouwen met een 8-figuur staat een jurk die accent geeft op de taille het beste. Denk dus aan jurken die mooi de vorm van het lichaam benadrukken. Het accent op de taille kan met een riem of een band gemaakt worden
Bij het A-figuur zijn de schouders smaller dan de heupen. Deze vrouw heeft een duidelijke taille, vrij weinig boezem en een volle billen. Dit figuur staat ook wel bekend als het peerfiguur. Vrouwen die een A-figuur hebben kunnen het beste jurken kiezen die de vorm van het lichaam balanceren. Ga voor A-lijn jurken met een wijde of ronde hals of voor jurken met een empire taille. De taille ligt dan hoger dan de natuurlijke taille en dit laat een smal bovenlichaam goed zien.
Een vrouw met een V-figuur heeft schouders die breder zijn dan de heupen. Meestal heeft deze vrouw wat meer boezem dan billen. Haar benen zijn vrij slank. Dit figuur kan vergeleken worden met het appelfiguur, waar de vrouw slanke benen heeft en een voller bovenlichaam. Vrouwen met een V-figuur hebben het perfecte figuur voor een jurk met een V-hals. Kies voor een subtiele V-hals of een jurk met een diepe decolleté
Vrouwen met een H-figuur hebben even brede schouders als heupen en hebben weinig taille. Meestal hebben deze vrouwen ook weinig boezem en billen. De benen van deze vrouw zijn lang en dun. Dit lichaamstype staat ook wel bekend als het rechthoek figuur. Bij een rechthoek figuur kan een vrouw er voor kiezen om een taille te creëren. Dit kan met jurken met een ceintuur, of jurken die wat strakker zitten rondom de taille
Een jurk, japon of kleed(je) is een kledingstuk van een vrouw, waarbij het bovenstuk en de rok als een geheel zijn gemaakt. Een jurk geldt, in tegenstelling tot de periode van voor ongeveer 1970, tegenwoordig veelal als eleganter dan de alledaagse (werk)kleding. Bij officiële gelegenheden wordt daarom vaak een jurk gedragen. Sinds ongeveer 2010 is de jurk weer zeer in de mode en wordt ook in het dagelijks leven veel gedragen. Een lage halsuitsnijding bij een jurk wordt een decolleté genoemd. Baljurken, Een baljurk is een feestelijke jurk met een nauwsluitend lijfje, die vanaf de taille wijd uitloopt. Het is de meest formele vorm van kleding voor vrouwen. De baljurk kenmerkt zich door de wijd uitlopende rok, die tot op de grond valt. Het nauwsluitende lijfje sluit vaak met knopen of een rijgkoord, een enkele keer ook met een rits. Eventuele mouwen draagt men vaak op de armen: het decolleté is meestal open. Men kan de baljurk daarom goed combineren met het dragen van een stola of cape. Daarnaast draagt men vaak sieraden en lange handschoenen. Cocktailjurkje, een jurk, dus met bovenstuk en rok als één geheel vervaardigd, zij het dat de jurk een stuk boven de knie (circa 10 tot 20 cm) eindigt. De mini-jurk is van iets oudere datum dan de minirok, maar werd eerst vanaf de jaren zestig populair bij bredere lagen van de bevolking. Een doorbraak was het huwelijk van een van de Beatles, Paul McCartney, toen hij in 1969 trouwde met een in witte mini-jurk geklede Linda Eastman. Rond 1969 ontwierpen veel modeontwerpers, onder wie Pierre Cardin, lange jassen die bij mini-jurken gedragen konden worden, bijvoorbeeld als avondensemble. Mini-jurkjes worden in evenveel stoffen en varianten vervaardigd als andere bovenkleding van vrouwen, van katoen en leer tot puur synthetische stoffen. Online zoeken voor juiste stijl jurk voor een speciale optreden, hier suggesties, tips en informatie met vinden de juiste model jurk de best past bij je figuur en feest thema. Voor een diner feestje en zomer optreden, denk je aan een open rug jurk, strapless met voorgevormde cups voor draag comfort, zo trek je aandacht en positief review van vrienden, hier zijn ook varianten in stijl, van hartvormige halslijn, boot en recht halslijn, wel mooi decolleté. Voor de feestdagen en optreden, korte jurken zijn geschikt voor, van dansjurken tot feestjurk voor sportgala of einde examen feestjes. Voor elke figuur, lichaamslengte en houdkleur, is een juiste model, dames die naar vergaderen of verenigen feest gaan, zoals schutterij koningen, een concert of opera, is een lange jurk perfect mogelijkheid.

Word de middel punt van de aandacht en steelt de show door de perfect gekozen outfit te dragen. Vind de perfecte pasvorm kledingstuk, prachtige bovenlichaam kledingstuk voor speciale gelegenheden. Gala jurken zijn vooral geschikt voor feestjes, hier vind je van prinseslijn tot zeemeermin patroon galakleed, lange jurkjes complete met bolero's, stijlvolle met van asymmetrische halslijn, een of twee schouderbanden of mouwen tot strapless jurken met blote rug. mooi high low jurk voor uitstappen met vrienden, galakleding voor de schoolgala en einde examen feesten.

Online bij ons, zo vind je bij merk, van kleurrijke feestjurken, zelfs voor de grote maten, Assepoester jurken, jurkje voor blazer, voor elke gelegenheid, kreeg je ideeën voor ideale outfit, bekijk en vergelijk, beslis voor op maat gemaakt jurkje voor je figuur, ontdek hier de laatste trend in uitgaansjurken, jurken van bekende kleding ontwerpers.